Street Photography @ Street Delivery

Sursa: https://www.facebook.com/StreetDelivery#!/event.php?eid=232233593493054

 

Marți, 27 septembrie, ora 19:30 la Ceainăria Cărturești (Str. Arthur Verona, nr. 13-15) vernisajul expoziției "Street Photography @ Street Delivery". 
 
Expoziția are ca temă generală fotografia de stradă, în 20 de imagini surprinse la a cincea ediție a Street Delivery. 
 
"Fotografiile lui Daniel Vrăbioiu surprind intimitatea întâlnirii oamenilor cu arta, ideile și orașul lor. Nu sunt nici excesiv de optimiste, nici rebele şi ipocrite, cum mai sunt uneori fotografiile. Ele duc întâlnirea care a fost Street Delivery la nivelul următor: la întâlnirea fiecăruia cu aşteptările personale şi căutările în sfârşit împlinite. Street Delivery propune ceva ce a ajuns să pară inedit, ceea ce arată încă o dată cât de defecţi suntem: un oraş în care chiar se trăieşte. Daniel Vrăbioiu surprinde esenţa faptului de a fi viu - a descoperi noul, şi, mai mult, conjugă, cu fiecare cadru, frumuseţea verbului <a trăi>."
Andrei Crăciun – ziarist
 
Expoziția este una cu vânzare, iar fondurile strânse vor fi donate Asociației Ovidiu Rom, în sprijinul programului "Fiecare Copil în Grădiniță".
 
Program vernisaj:
 
19:30 - deschidere
19:50-20:00 - discurs Leslie Hawke - Asociația Ovidiu Rom
20:00-20:20 - discurs Andrei Crăciun - ziarist
 
Parteneri: 
Cărturești
Ovidiu Rom
 
Sponsori: 
Adela Vrînceanu
Mihaela Doina Cojocaru
 
*****
 
Cărturești este un concept store care funcționează ca o librarie și ca agent cultural, implicându-se activ în revitalizarea vieții artistice din România si în campanii de responsabilizare socială.
 
*****
 
Street Delivery este un eveniment urban de artă și arhitectură, a cărui misiune este aceea de a reinventa și de a întari rolul structural pe care spațiul public îl joacă în viața locuitorilor cetății, prin convertirea peisajului urban în spațiu viu.
 
*****
 
Asociația Ovidiu Rom are ca misiune integrarea fiecărui copil sărac între 3 și 6 ani din România în sistemul de învățământ pentru a le oferi șansa să devină membri activi ai societății.
Programul "Fiecare Copil în Grădiniță", implementat de Asociația Ovidiu Rom în 19 comunități, sprijină în prezent 1290 de copii săraci să meargă la grădiniță pentru ca mai apoi să înceapă școala cu succes. 
 
*****

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare