Concurs national pentru fotografi si stilisti

Sursa: http://www.fpeople.ro/

 

Fashiontv organizeaza in cadrul Fashiontv Weekend  - Concurs national pentru fotografi si stilisti
Duminica, 22 August 2010, ora 14:00
Vox Maris, Costinesti
 
Modelele Fashiontv vor poza in tinutele celor mai mari designeri din Romania: Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Ersa Atelier si Wanda's Dream. Vor avea loc show-uri foto de exceptie cu participarea celor mai frumoase modele Fashiontv.
 
Sunt invitati la concurs fotografi si stilisti din toata tara. 
Premiul cel mare : participarea la o sedinta foto filmata la Monte Carlo cu modele internationale in voga. Sedinta foto va fi difuzata in intreaga lume timp de 2 luni in cadrul emisiunii Photographers de catre Fashiontv Paris. 
Castigatorul concursului va fi promovat  timp de doua luni si in tara , atat in presa scrisa (Cancan/Spy/Ciao) cat si online pe www.fpeople.ro si www.cancan.ro
 
Ai un CV, un book foto cu lucrarile tale si un aparat foto profesionist?  Vrei sa fii promovat in tara si strainatate? Vrei sa fii cunoscut?
 
Participa la concurs!
 
Pentru a te inscrie in competitie trebuie doar sa trimiti un mail pe adresa  [email protected] cu maximum 4 fotografii reprezentative pentru stilul tau la care sa anexezi si un  CV. 
Persoana de contact:
Andreea Severa
0728/953.531
 
Nu uita! Duminica, 22 August 2010, ora 14:00, te asteptam in Vox Marris, Costinesti la cel mai mare concurs pentru fotografi si stilisti!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare