Castigatorul concursului "Sarea in bucate"

Sursa: http://www.orasul.ro/stiri/view/castigatorul-concursului-sarea-in-bucate.html

 Castigatorul concursului "Sarea in bucate"

 
Este Andreia Bîrsan .....
 
premiu: un loc la "Cursul Practic de Creativitate in Fotografie" tinut de Scoala de fotografie RGB Photography
 
 
Felicitari Andreia!
Andrei
 
Bogdan A-Popei despre Cursul Practic de Creativitate in Fotografie:
"Cursul practic de creativitate in fotografie este un curs stimulativ a creativitatii in general Subiectele si temele abordate sunt variate si interesante, iar cursul este o imbinare fericita a ideilor creative cu punerea lor in practica.
Datorita partii practice a cursului se pot descoperii locuri noi in Bucuresti, iar cele cunoscute pot fi redescoperite si revazute cu alti ochi"
 
Despre Sponsorul concursului:
Scoala de Fotografie RGB Photography www.rgbphotography.ro
 
Misiune RGB Photography: Obiectivul nostru este formarea de fotografi profesionisti care la finalul cursului sa aiba cunostintele tehnice, artistice si elementele de business necesare fie pentru inceperea unei afaceri proprii in domeniu fotografic, fie pentru a se putea bucura de fotografie ca hobby la cel mai inalt nivel.
 
Pentru a ne indeplini acest obiectiv avem o programa scolara extrem de bine structurata in acord cu normele Ministerului Educatiei, lectori si colaboratori calificati si cu experienta pentru a pune la dispozitia cursantilor nostri instrumentele ideale formarii profesionale.
 
RGB Photography este o comunitate dinamica sustinuta de pasiunea de a invata, a experimenta si a impartasi lucruri frumoase.
 
Va oferim un program riguros de arta fotografica si arta imaginii intr-un mediu creativ si plin de imaginatie, in care respectul in relatiile dintre lectori si cursanti, dragostea pentru arta, dialogul si creativitatea constituie filosofia RGB Photography

Comentarii (1)

08 Dec 2011, ora 8:46
comentariu scris de Toni Frimu

Bravo, Andrushk...felicitari.

Adauga un comentariu

Cautare