Aparat de fotografiat: Canon EOS 1000D (Canon) | ISO: 100 | Timp de expunere: 1/200 | Diafragma: f/8.0 | Distanta focala: 95/1



Nume fotografie:
Autor: Nedelcu Marian

Comentarii (6)

04 Jan 2011, ora 16:48
comentariu scris de Daniel Blaj

Cerul arata ireal! Pacat ca primplanul nu spune mai multe fiindca cerul e superb.

04 Jan 2011, ora 16:49
comentariu scris de voicu

Bravo!

04 Jan 2011, ora 18:35
comentariu scris de Marian Nedelcu

Intr-adevar, cerul si eclipsa sunt interesante , iar plim planul cred ca nu isi are rostul.

06 Jan 2011, ora 10:13
comentariu scris de Florica Jianu

banuiesc ca ai folosit un filtru...si e normal sa arate cerul ireal... primplanul este locul in care te aflai, sunt cladirile si cablurile noastre cele de toate zilele, fac parte din decor, din viata noastra de zi cu zi...mie nu mi se pare nelalocul lor...mi se pare normal sa fie acolo... spun ca erai in oras !...: )

06 Jan 2011, ora 16:16
comentariu scris de Marian Nedelcu

Am folosit un filtru de polarizare circulara ca sa atenueze lumina si sa mareasca contrastul si temperatura de culoare,deasemeni diafragama inchisa la multe dintre poze.Sunt multi care nu evita sa faca poze la cabluri si la pesiajul urban cu blocuri gri si lume agitata de parca ar fi arta.De data asta am facut special sa se vada o parte din peisajul pe care il aveam in fata , adica casa vecinilor mei .Nu este prea faina imaginea asta fata ce celelte , dar ma intreb oare cati sunt care fotografiaza blocuri si fire. Unii chiar pasionati de uratenia orasului cu multe cabluri , semafoare si zeci de obiecte tipice orasului nostru prea agitat incat nici nu imi dau seama care ar fi subiectul.Consider ca simplitatea unei fotografii este cu mult mai artistica si frumoasa decat o imagine cu peisaj urban ,asa cum il vedem zilnic in zonele aglomerate.

07 Jan 2011, ora 16:22
comentariu scris de Florica Jianu

doar filtrul de polarizare ? hmmm.... bine cand faci o fotografie tinzi sa eviti cablurile care deranjeaza vizual...se pot scoate in photoshop...: )) daca tii neaparat ! ,,less is more'' cum a zis helmut newton, da cu cat ai mai putine elemente cu atat ele spun mai mult...cu cat e mai aglomerat cadrul cu atat subiectul se pierde, si chiar nu mai exista...: ))) hai ca au inceput sa ingroape cablurile...acum avem canale pe trotuar...: )

Adauga un comentariu



Fotografiile din galerie