Nume fotografie: orasul-19-nov-1
Autor: Driu Eli

Comentarii (4)

23 Dec 2010, ora 21:03
comentariu scris de Cosmin Andrei

e buna imaginea, si eu m-am tot uitat pe la reflexiile in gemaurile trenurilor in miscare si ma tot gandeam la o imagine dar n-am facut una pe care sa o consider eu suficient de buna, pana acum ... dar nu prea pricep incadrarea, ce-i cu LCDu , si cu minunta gaura din plafon?

24 Dec 2010, ora 2:39
comentariu scris de eli driu

pai lcd-ul si gaura din plafon se aflau la fata locului... si cum nu-mi place sa adaug sau sa inlocuiesc parti dintr-o fotografie, mi s-a parut firesc sa ramana la locul lor. ce nu poti pricepe la incadrare? poate te pot ajuta cumva... si sa nu uit!!! bafta alta data ca sa poti obtine o fotografie pe placul tau.

24 Dec 2010, ora 21:10
comentariu scris de Cosmin Andrei

stiu bine ce zici, eu, unul, nu am voie sa scot/adaug elemente (indiferent ca mi-ar placea s-o fac sau ba) pana la urma, incadrarea e un compromis, ori asa, ori mai curat dar cu linii de fuga mai putin puternice... oricum, mie imi place mult ideea imaginii :)

27 Dec 2010, ora 10:59
comentariu scris de Florica Jianu

eu cred ca imaginea este deja un crop...se putea decupa si gaura din plafon care nu spune prea multe pana la urma subiectul cred ca este umbra fetei de pe vagon... ea si gestul ei

Adauga un comentariu



Fotografiile din galerie