Sub semnul lui Caragiale


Informatii galerie foto:

Nume: Sub semnul lui Caragiale
Descriere: Azi dupa-amiaza. In Pta Universitatii, "miting" al "opozitiei". O "multime" de cca. 200-300 de indivizi galagiosi, in majoritate pensionari, cu pancarte si steaguri strigau lozinci. Multe aiurea'n tramvai, gen "Jos Dictatura", altele odioase, "Iesi afara! Javra ordinara!", sau complet stupide, gen "Arafat! Tu ne-ai salvat". Discutii gen "sa prevenim infiltrarile", "sa combatem provocarile", tradau fostul loc de munca al multora din "agitatori", respectiv eterna cooperativa "Ochiul & Timpanul". De altfel, din comunicatul Agerpres rezulta ca toti acestia au iesit in strada la indemnul "Antenelor". In fine, toata aceasta mascarada facea deliciul puzderiei de fotografi, prea tineri sa fi apucat marile demonstratii din anul 1990 din Pta. Universitatii. Sigur ca da! Sic transit gloria mundi - sunt convins ca multi din "revoltatii" de azi aplaudau minerii veniti in iunie '90 sa planteze flori in Piata Universitatii.
Autor: Munteanu Corneliu
Data adaugarii: 14 Jan 2012
Numar fotografii: 30

Comentarii (2)

17 Jan 2012, ora 23:45
comentariu scris de SilviuPlesa

A doua zi la violente nu prea am vazut pe nimeni in fata, decat o mana de oameni prea tineri. Cornel eu cred ca dormeai la ora aia:) sau ai zis sa lasi gloria si pentru altii? In aceste poze nu se vede nici un protest, vezi la mine ca mai seamana sau la alti tineri.

21 Jan 2012, ora 20:16
comentariu scris de Corneliu Munteanu

N-am inteles, iti faci cumva reclama prin comparatie cu modestele mele performante foto? Nu am scris si nu am publicat absolut nimic care sa justifice reactia ta alaturea cu drumul. Respectul pentru cei ce privesc uneori acest site ma impiedica sa-ti dau replica pe care ai merita-o. Si ar mai trebui sa stii ca o mana de cateva zeci de huligani nu inseamna nici "riot", nici protest. Inainte sa pui mana pe tastatura, pune mana pe DEX.

Adauga un comentariu

Cautare