Gayfest 2011-Plumbuita


Informatii galerie foto:

Nume: Gayfest 2011-Plumbuita
Descriere: Ieri dupa-amiaza. Parada gay, anuntata cu surle si trambite a fost un mare fiasco. 300 de persoane, in majoritate jandarmi si fotografi. Cu tot sprijinul acordat de catre ambasadorii Marii Britanii, Suediei si SUA, prezenti la manifestare impreuna cu un mic grup de colegi cu "preferinte sexuale alternative". Nici macar vreo lesbiana cu dorinta de convertire. Mult zgomot pentru nimic... Duminica dupa-amiaza. Parcul Plumbuita. "Serbare campeneasca" si concert oferit de Primaria Sect.2, primar Dl.Neculai Ontanu. Multime de mocartzani de toate sexele, etniile, rasele si religiile mestecau seminte, beau bere proasta si se "ospatau" cu mici, carnati si hamsii. In fine, cam asta e poporul roman, majoritatea cel putin, si asta va vota in curand. In deschidere a cantat Benone Sinulescu (Benny etno-rockerul), in final, tarziu de tot Goran Bregovic.
Autor: Munteanu Corneliu
Data adaugarii: 05 Jun 2011
Numar fotografii: 30

Comentarii (2)

05 Jun 2011, ora 18:56
comentariu scris de whitewolf

Descriere tendentioasa. Au fost mai multi participanti decat anul trecut - multi oameni aveau aparate foto daca vorbiti de fotografi iar jandarmii in numar mai redus decat anul trecut (sau cel putin nu au iesit toti la vedere). Si au participat zeci de membri ai ambasadelor mentionate. Daca acestea nu semnifica mare lucru pentru dumneavoastra domnule Munteanu, asta nu inseamna ca pentru altii evenimentul nu a constituit un lucru important.

06 Jun 2011, ora 14:29
comentariu scris de Florica Jianu

daca o parada gay a ajuns sa fie un lucru important...suntem total pe cai gresite...cu membrii ambasadelor in frunte ! e ultimul lucru pe care ni-l dorim...si platim din bani publici organizarea si protejarea unor astfel de oameni...pacat

Adauga un comentariu

Cautare