Galeria din Galerie

Galeria din Galerie

Galerii inscrise


Detalii

Transformarea spațiului public de la metrou în prima galerie permanentă, subterană de fotografie a Bucureștiului.

Un proiect inițiat de Asociația Bucureștiul meu drag și susținut de Metrorex și Apa Nova.
Galeria din Galerie va fi dedicată bucureșteanului și Bucureștiului, vom expune orașul așa cum este el, cu bune și cu rele, îi vom arăta pe acei oameni minunați care au grijă de el, pe cei care îl îndrăgesc și țin la el.
 
Vom inaugura Galeria din Galerie cu expoziția de fotografie „Cu Metroul prin București” a fotografului Mihai Petre de la Asociația Bucureștiul meu drag. Vom face o călătorie prin intermediul fotografiilor atat prin subteran cât și prin punctele turistice ale Bucureștiului.
 
Galeria din Galerie
 
Vernisajul miercuri 14 noiembrie 2012, ora 18.30, pe peronul stației de metrou Unirii 1, alături de prietenii muzicieni de la Asociația ”Arta nu mușcă”, obișnuiți ai spațiilor neconvenționale și care vor susține un concert de viori și violoncel (soliste Ana Limban, Irina Movileanu și Camelia Ciobanu).
 
Vernisajul va fi urmat de o excursie foto prin metrou pe traseul Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Piața Victoriei. Vom putea reda prin fotografie atmosfera de la metrou.
 
Asociația Bucureștiul meu drag la www.orasul.ro.
Merită să descoperim pentru noi toţi şi pentru copiii noştri farmecul locului, oamenii şi tradiţiile care l-au construit, care i-au definit spiritul şi care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Haideți cu noi!
 
Metrorex la www.metrorex.ro.
Din noiembrie 1979 suntem în slujba călătorilor • Linii de metrou: 4 • Lungimea reţelei: 69,25 km cale dublă • Număr depouri: 4 • Număr de staţii: 51 • Distanța medie între două staţii: 1,5 km • Lungimea unei staţii: 135 – 175 m • Adâncimea medie a unei staţii: 12 m • Ecartament: 1.432 mm • Sistem Automat de Taxare cu cartelă magnetică din 1995.
 
Apa Nova București la www.apanovabucuresti.ro.
Apa Nova Bucureşti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din Bucureşti și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti. Prin parteneriatele încheiate de-a lungul celor 12 ani de existență pe piața românească, Apa Nova a inițiat diverse programe de responsabilitate socială în mai multe domenii de activitate: cultură, educație, social, mediu.


Comentarii (2)

13 Nov 2012, ora 19:24
comentariu scris de Popa Sorin

Ar fi interesant intr-o noapte cand se efectueaza operatiuni de mentenanta si este scoasa instalatia de sub tensiune sa ni se permita accesul intr-un depou sau un tunel pentru fotografiere!

20 Nov 2012, ora 13:56
comentariu scris de iristar

Interesante informatii. Pacat ca circula la intervale atat de mari, de ne calcam in picioare pur si simplu. Probabil sunt prea putine garnituri de tren... Nu ne ramane timp sa ne bucuram de manifestarile din statii...

Adauga un comentariu

Cautare