Bucurestiul in alb si negru

Bucurestiul in alb si negru

Galerii inscrise

Videoclipuri


Detalii

A venit… a venit toamna…

 
 
Draga prietene al Bucurestiului,
 
Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, impreuna cu Libraria Carturesti  (librarie.carturesti.ro/) va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în 56 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.
 
Despre vernisaj ar fi multe de spus…
Vernisajul de vineri 1 octombrie va incepe la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1 unde, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia, ne vom muta in statia de metrou Unirii 2 iar pe la 19.30 vom vernisa expozitia in Pasajul Universitatii dupa care vom pune fotografiile acolo unde le este locul, in Café Verona de la Libraria Carturesti. Astfel fotografiile noastre vor face o calatorie prin oras.
 
 
La Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam la un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene!
 
Curatorul expozitiei: Dan Moruzan www.danmoruzan.ro (ai fost de nota 10)
Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design www.amedesign.ro (iti multumim Marcel)
 
Fotografi:
Alexandru Corneanu
Alexandru Vinatoru
Andreea Maria Astefanei
Andrei Birsan
Andrei Cofas
Andreia Birsan
Bogdan A-Popei
Calin Andrei Stan
Carmen A-Popei
Catalin Vieriu
Ciprian Dumitrescu
Claudiu Negut-Hossu
Constanta Boroneant
Cornel Hlupina
Cornel Popescu
Corneliu Munteanu
Costina Gherasim
Crisanta Maciuceanu
Cristian Ivan
Cristian Nyaguly
Cristina Irian
Dana Oniga
Diana Cretu
Diana Halmaghi
Dragos Oproiu
Elvis Roata
Emil Popescu
Gabriel Alin Dima
Georgiana Marin
Ileana Ionescu
Ionut Dipse
Ionut Manoila
Liviu Petcu
Marana Pascovici
Marcel Eremia
Marius Petrini
Mihai Olaru
Mihai Petre
Mihaita Enache
Mircea Popa
Mircea Raducan
Mirela Bichigeanu
Mirela Momanu
Neculae Juncu
Nick Costandache
Nicolae Irimia
Petru Schiopu
Bogdan Popa
Razvan Berbecaru
Robert Reghina
Roberto Iosupescu
Roxana Tanase
Serban Vornicu
Sergiu Sfetcu
Vali Onciu (Dungha)
Viorel Ion
 
Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag”
 
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255
www.orasul.ro
 

Despre Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro)

Castigator al nici unui premiu in fotografie, cum spune Dan Moruzan, recunoaste totusi ca este un mare iubitor de IMAGINE.

Avand o diploma in inginerie dar cu o educatie profund umanista, Dan Moruzan este membru de 2 ani in asociatia "Bucurestiul Meu Drag".

Cu o experienta de 10 ani in domeniul fotografic, de 6 ani este fotograf  'profesionist'- adica, citandu-l:de aproape 6 ani gandesc in imagini si peste 80% din timp imi este dedicat acestui frumos domeniu.

 

Despre AME design (www.amedesign.ro)

AME design s-a nascut dintr-o dorinta. Dorinta de a avea ceva unic. Un echipament de printare de varf care nu exista in tara si care va aduce schimbari in piata producatorilor de print digital de mare rezolutie din Romania si in piata consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost tinuti departe de ceea ce se numeste print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la pret convenabil si realizat intr-un timp foarte scurt.

Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA© , tehnologie de varf la nivel mondial, rezolva multele probleme aparute ca urmare a utilizarii tehnologiei cu inkjet de mare rezolutie si mari dimensiuni: dungi vizibile, disparitia accidentala a unor culori din imaginea printata ca urmare a infundarii capetelor de printare, viteza scazuta de printare, costuri mari de productie pentru calitatea maxima.

Ne adresam astfel in egala masura pietei fotografilor – extrem de pretentioasa , acceptand cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printata in tehnologie inkjet si pietei publicitare cu pretentii mari in realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate si repetabilitate a culorilor pentru o aceiasi imagine printata la intervale mari de timp, cu o gama de culori mai mare (gama RGB este mult mai mare decat gama CMYK) si care sa poata deci reproduce exact culorile de brand dorite.

 

Despre Doc Comm

Ambalajeevenimentedelansarecampaniideimaginesimpozioanepromotiipentruconsumatorimaterialepromotionale
standuricampaniidedirectmailwebsiteuribrandingsirebrandingcampaniidemotivareaangajatilorpetrecerianuale

Asa cream noi la Doc Comm atitudini… atitudini pozitive fata de brandurile si compania voastra.

 

Despre Adobe (www.myadobe.ro)

Adobe revolutioneaza modul in care oamenii interactioneaza cu ideile si infomatiile. Pentru mai bine de 25 de ani, tehnologiile si aplicatiile software ale companiei Adobe au redefinit comunicarea de afaceri, personala sau cea de recreere prin stabilirea unor noi standarde de productie si livrare a continutului care implica activ oamenii indiferent de locatie.


Fotografii


Comentarii (3)

07 Oct 2010, ora 0:28
comentariu scris de Natalia

Foarte faina ideea vernisajului! Bravo orasul.ro!

30 Oct 2010, ora 12:37
comentariu scris de Alina Chiriloi

Doresc sa-i felicit pe toti cei care au trimis fotografii la preselectia pentru aceasta expozitie. Este foarte interesant sa vezi toate cele aproximativ 200 de fotografii trimise: o imagine a Bucurestiului actual, alcatuita din diferite perspective. Ce pacat ca nu am stiut de la inceput care era rezolutia minima necesara!

07 Apr 2011, ora 20:42
comentariu scris de Adrian H

Superbe fotografiile! Si felicitari pentru expozitie:)

Adauga un comentariu

Cautare