Oamenii minunati de la Apa Nova Bucuresti

Oamenii minunati de la Apa Nova Bucuresti

Galerii inscrise


Detalii

Acesti oameni minunati si Bucurestiul nostru drag

Proiect marca Asociatia Bucurestiul meu drag dedicat celor care fac, cu modestie, ca Orasul sa functioneze, ca un organ intern de care nu suntem constienti ca exista, dar are un rol determinat in viata normala, de zi cu zi. Daca apare o anomalie imediat este simtita si afecteaza intreg organismul.

 

„Ideea proiectului mi-a venit prin 1986 cand veneam acasa, noaptea, intr-o iarna, era un ger de crapau pietrele iar pe bulevardul Timisoara era o masina de interventie de la ITB, din aceea cu platforma deasupra. Doi muncitori, cu mainele goale, reparau liniile de troleibuz, impresionant, nimeni nu stia de ei dar gratie lor a doua zi bucurestenii ajungeau cu bine acolo unde vroiau, erau niste eroi anonimi”, Andrei Birsan, presedintele Asociatiei Bucurestiul meu Drag.

 

Inauguram „Acesti oameni minunati si Bucurestiul nostru drag" cu oamenii minunati de la Apa Nova București: Fanel Tudoroiu, Daniela Clej, Dan Teodorescu, Viorel Stanciu, Marian Dumitru, Ovidiu Mocanu, Marian Anusca.

Fotografiile au fost facute cu aparate foto Canon: 40D, 7D si 5DMark II de catre membri Asociatiei Bucurestiul meu drag: Crisanta Maciuceanu, Mirela Momanu, Dan Moruzan si Mihai Petre.

 

Vernisajul: miercuri 22 mai
Ora: 18.30
Unde: Galeria din Galerie din statia de metrou Unirii 1
Expunere: 22 mai - 30 iunie 2013

Proiectul Galeria din Galerie este sustinut de Apa Nova Bucuresti inca de la inaugurare, in noiembrie 2012.

 

Haideti sa-i cunoastem si aclaman pe acesti eroi, ei sunt vedetele adevarate ale Bucurestiului! Vino miercuri, 22 mai, pe peronul statiei de metrou Unirii 1 la ora 18.30

 

Numai bine,

Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro
0743.076.255

 

Un proiect marca Asociatia Bucurestiul meu drag

Parteneri: Apa Nova Bucuresti, Metrorex, Canon

Partener media: TV City

Asociatia Bucurestiul meu drag www.orasul.ro - memoria vizuala a Bucurestiului

Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care într-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Haideti sa ne bucuram de Bucuresti!

 

Metrorex www.metrorex.ro

Din noiembrie 1979 suntem in slujba calatorilor • Linii de metrou: 4 • Lungimea retelei: 69,25 km cale dubla • Numar depouri: 4 • Numar de statii: 51 • Distanta medie îintre doua statii: 1,5 km • Lungimea unei statii: 135 – 175 m • Adancimea medie a unei statii: 12 m • Ecartament: 1.432 mm • Sistem Automat de Taxare cu cartela magnetica din 1995.

 

Apa Nova Bucuresti www.apanovabucuresti.ro

Apa Nova Bucuresti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durata de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare din Bucuresti si are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apa, tratarea si distributia apei catre consumatori, evacuarea apelor uzate si a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Prin parteneriatele incheiate de-a lungul celor 12 ani de existenta pe piata romaneasca, Apa Nova a initiat diverse programe de responsabilitate sociala in mai multe domenii de activitate: cultura, educatie, social, mediu.

 

Canon  www.canon.ro

Canon este liderul mondial in produse de imagistica si solutii digitale pentru acasa si pentru birouFotografii


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare