Anii 80

Anii 80

Galerii inscrise


Detalii

Anii `80 – expozitie de fotografie

Primiti cu nostalgia?

Obisnuim sa contorizam adesea viata in ore, zile, ani, insa pe langa aspectul cantitativ, viata se mai compune si din suflet si memorie, iar cand acestea sunt puse toate la un loc creeaza un sentiment unic: nostalgia.

Am placerea sa va invit sa parcurgem impreuna o calatorie unica, la prima mea expozitie personala de fotografie, in care anii ramasi in trecut si puterea imaginilor de a aduce aminte compun o poveste vizuala a anilor ’80, povestea mea din anii tineretii. Instantanee din anii de liceu si facultate alaturi de fotografii facute intr-un Bucuresti in plina schimbare ne vor purta prin emotia anilor de nazbatii, schimbari si vise.

Fotografiile expuse le-am facut in perioada 1981-1989 si sunt imagini din arhiva personala, de “familie”, cu colegii, prietenii si Bucurestiul meu drag.

Multe s-au intamplat de atunci, si, din pacate, unii colegi si profesori au devenit ei insasi o amintire. Ce sa mai zic de Bucuresti care a fost partial distrus …

Asadar, va astept cu drag miercuri, 11 martie, de la ora 18.30, la Café Verona, Carturesti. (str. Arthur Verona nr. 13-15) la vernisajul expozitiei “Anii `80” sa retraim, prin intermediul a 50 de fotografii alb negru, secvente nostalgice dintr-o viata color.

 

Cu prietenie,
Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255

P.S. Ii multumesc Anei pentru gazduire, lui Marcel pentru tipar si Mirelei pentru organizarea expozitiei.Fotografii


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare