Worldwide Photowalk Bucuresti 2015

Worldwide Photowalk Bucuresti 2015

Galerii inscrise


Detalii

Worldwide Photowalk - excursia foto din 3 octombrie 2015 care se desfasoara in toata lumea la aceeasi data.

Castigatorul de anul acesta al excursiei Worldwide Photowalk Bucuresti este Gelu Coltau. Fotografia va intra in concursul international.

Felicitari Gelu!

Locul 1 WWPW Gelu Coltau

 

Data: sambata 3 octombrie 2015

Loc de intalnire: Statia de metrou Politehnica, iesirea dinspre Apaca

Ora de intalnire 15.00

Plecam de la Politehnica pe langa Apaca, strabate strada Liniei pana la Lujerului spre Drumul Taberei unde poposim in parcul nou.

Cu fotografiile din excursie vom face o expozitiei.

 

Pentru a participa la concursul Worldwide Photowalk sa va inscrieti pe: http://kelbyone.com/photowalk/walk/bucuresti-municipiul-bucuresti-romania/ (numarul de participanti la concursul Worldwide Photowalk este limitat la 50, dar daca se ocupa puteti participa la excursie dar nu si la concursul Worldwide Photowalk)

Dupa terminarea excursiei va rog sa postati cate o fotografie, pana pe 12 octombrie 2015 pe http://kelbyone.com/photowalk/walk/bucuresti-municipiul-bucuresti-romania/ din care voi alege cea mai buna fotografie a excursiei care va participa la concursul international de fotografii cu premii:

http://kelbyone.com/photowalk/prizes/

 

Aici gasiti fotografiile castigatoare in editia 2014: http://scottkelby.com/announcing-the-winners-from-my-7th-annual-worldwide-photo-walk/

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare