Iasi

Iasi
Reuniti in mănăstirea Vlădiceni - foto Alexandru Dinu-Şerban

Galerii inscrise


Detalii

Ionel Onofras a organizat o excursie nemaipomenita la iasi.

Am avut de toate, drum bun (cu mici aventuri, amenda radar, masina sticata etc), cazare buna, la manastirea Vladiceni, mancare si mai buna, fac calugarii o mancare de te lingi pe degete iar in post nici nu simti ca nu ai carne la masa, iar de vizitat orasul ce sa mai zic. Ionel ne-a dus peste tot, de la Cetatuia la Galata de la Copou la bojdeuca lui Creanga.

Daca fac un clasament cu cele mai interesante 3 locuri as alege, in ordine vizitarii, sala din Universitate unde se sustin doctoratele, bojdeuca lui Creanga si rasaritul de soare de la manastirea Dobrovat. Dar si dimineata la Cetatuia e unica, dar si vederea orasului din clopotnita manastirii Galata ......

Am avut si un concurs foto, fiecare a participat cu 3 fotografii neprelucrate, asa cum au iesit din cardul aparatului. Castigatorii au fost: Locul I Narcis Pop, locul II Cristian Baluta, locul III Mihaela Motaianu. Felicitari. Lupta a fost stransa iar locul I a fost castigat la un vot diferenta, a locului II :).

Am avut si o tema Portret, s-a tras la sorti cine pe cine fotografiaza, in galerie fotografia are numele persoanei fotografiate urmata de numele fotografului.

In ultima zi am plecat la 4.30 ca sa prindem rasaritul soarelui la manastires Dobrovat. Multi au considerat ca a fost cea mai frumoasa parte a excursiei. Am nimerit intr-o lume de vis, gainile inca mai dormitau pe bat.

A fost o excursi eminunata, iti multumim Ionel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare