AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni

Galerii inscrise


Detalii

 

Data - sambata 16 aprilie 2011
• Ora intalnire - 16.00
• Loc intalnire - Statia de metrou Lujerului, afara, iesirea dinspre Politehnica
 
Traseu:
Str. Lujerului
Str. Fruntas Anghel Mihai
AFI Palace Cotroceni http://www.aficotroceni.ro/home
 
Vom continua excursia de pe strada Liniei cu terminare la AFI Palace Cotroceni unde avem aprobare sa fotografiem si unde se desfasoara targul de carte bookland.
 
 
AFI Palace Cotroceni Mega Fun reprezinta un concept unic 214.000 mp, 300 de magazine si un hypermarket deschis 24/24 cel mai mare patinoar, cea mai mare pista de karting din interiorul unui centru comercial, un perete pentru escalada, pista pentru biciclete lac cu barcute electrice, locuri de joaca pentru copii cinematograf cu 20 de ecrane, primul IMAX din Romania doua cazinouri, arena pentru laser tag zona de expozitii
 
BookLand aduce impreuna cartile si pe cei care le iubesc la AFI Palace in perioada Pe 15, 16 si 17 aprilie http://book-land.ro/
 
16 aprilie noaptea alba a cartilor, aici aveti programul http://book-land.ro/evenimente/

Comentarii (10)

14 Apr 2011, ora 13:27
comentariu scris de tweety

Pot participa si persoane care nu sunt inscrise in aceasta asocoatie?

14 Apr 2011, ora 15:00
comentariu scris de Andrei Bîrsan

La aceasta excursie poate participa orice persoana.

19 Apr 2011, ora 10:33
comentariu scris de Ana Maria Neacșa

Cu parere de rau constat ca excursiile devin ocazii de a ne face fotografii pentru postat pe conturile personale de facebook (hi5 nu prea mai e la moda). Cam 50 % din fotografii sunt "eu in mall", "eu cu pletele in vant", "eu cu gasca in tubul de ciment", "eu surazand langa masinuta Paul" si tot asa. Oare doar atat intelegem din excursiile astea, ale unei asociatii ce poarta numele Bucurestiului, nu al nostru? Ma rog... poate ca suntem o "generatie de mall". Stiu ca va supara pe multi parerea asta. Pacat, dar si noroc de cei ce se disting din mediocritatea asta.

19 Apr 2011, ora 14:33
comentariu scris de Iulia Antocica

ai dreptate intr-o anumita masura, insa, e normal ca in aceste excursii sa ajungem sa ne cunoastem intre noi si la o adica sa ne si fotografiem unii pe altii. acum, cine este pus si pe treaba, o sa observi ca in galeria lui personala are poze cat se poate de serioase..nu trebuie confundata galeria personala cu cea a portretelor!!!

19 Apr 2011, ora 19:28
comentariu scris de Andrei Bîrsan

"EU" este totul, tot ce facem este ghidat de "EU" altfel nu as mai fi "EU"

20 Apr 2011, ora 16:23
comentariu scris de Andrei Pascu

E o doar o parere a mea, insa galeriile de fotografii din iarna de la mall-ul din Piata Sudului sunt sensibil mai bune decat ce s-a facut sambata trecuta, la Afi palace. Evident, atunci ca si acum sunt persoane (intre noi fie vorba, cam aceleasi) care prezinta in mod constant fotografii interesante.

21 Apr 2011, ora 9:47
comentariu scris de Florica Jianu

abia acum inteleg de ce unii vin excursii si nu posteaza...

21 Apr 2011, ora 20:04
comentariu scris de Cornel P.

Cred ca anumite sfaturi (asa cum au fost ele numite pe badorgood) ar trebui insusite de cat mai multi utilizatori ai siteului pentru a nu posta aici "poze la kil" fara nicio valoare. Sau se poate face o selectie de catre un editor a ceea ce apare on line.

22 Apr 2011, ora 14:49
comentariu scris de Marius Vasilescu

Am evitat sa intru in discutie pe grup pentru ca acolo sunt nou venit. O s-o fac aici totusi. Scopul asociatiei, dupa cum scrie in dreapta la sectiunea "despre orasul.ro" este descoperirea Bucurestiului. Nu fotografia. Asadar, fotografia este doar un mijloc, nu un scop (dupa cum mai spunea cineva). Eu as putea sa ies de unul singur pe strada si sa fac poze insa daca intalnesc o cladire care prezinta interes, n-ar avea cine sa-mi spuna ceva despre istoria ei. Ramane indatorirea fiecaruia dintre noi sa selectam niste poze de bun simt pe care sa le postam. Nu toti ne permitem DSLR-uri si obiective, asa ca incercam sa stoarcem din compacte si bridge-uri tot ce se poate, pana la un anumit punct (nu poti izola subiectul, nu ai dof mai de loc). Cat despre portete, sunt pentru dar cu retineri. Cel mai bine am legat o conversatie cu oamenii dupa ce le-am postat pe site cate o fotografie. Eu fac cam 10-15 portrete din care postez 2-3. Regula valabila si in cazul pozelor, prefer sa postez mai putine si bune. Au fost excursii foto la care am fost si n-am postat galerii. Asadar, inainte sa va ridicati iataganul asupra celor care posteaza poze proaste, multe, luati in calcul faptul ca pentru unii e mai important sa descopere o farama din istorie decat sa obtina o poza buna (pozele fiind puse pe site din curtuazie).

23 Apr 2011, ora 8:29
comentariu scris de Andrei

Tinand cont ca asociatia “BMD” a organizat doua conferinte pe teme fotografice (si inteleg ca e in pregatire si a treia) si de vreme ce in mailurile pe care le primim scrie “excursie foto”, credeam ca unul din scopurile orasul.ro, pe langa descoperirea Bucurestiului, este si fotografia (in general urbana, de strada). Se pare insa ca nu-i asa, e bine de stiut ;)

Adauga un comentariu

Cautare