Atelier Adobe Photoshop Lightroom

Atelier Adobe Photoshop Lightroom

Galerii inscriseDetalii

Fotografii facute de Mihai Petre in timpul atelierului

 
 
Data: marti 6 septembrie 2011
Ora: 19.00
Loc desfasurare: Politehnica din Bucuresti, Facultatea IMST (Fosta TCM), amfiteatrul CD008
In Politehnica se poate ajunge fie de la statia de metrou Politehnica fie de la statia de metrou Grozavesti.
 
Atelierul va fi tinut de Claudiu Gilmeanu http://www.claudiugilmeanu.ro/ si va dura aproximativ 2 ore.
 
Atelierul de Adobe  Photoshop Lightroom este organizat de Asociatia Bucurestiul meu drag impreuna cu Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti - Facultatea Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice
 
Participarea la acest atelier este gratuita.
 
in harta de mai jos Facultatea IMST este in partea stanga sus iar in partea dreapta jos este statia de metrou Politehnica iar in partea dreapta sus statia Grozavesti. Harta este de la www.bing.com/maps
 
 
Va asteptam

Comentarii (17)

07 Sep 2011, ora 1:01
comentariu scris de Andrei Ionel Berghes

A fost bine la ora 7. Sala a fost buna, poate data viitoare chiar vine toamna si e mai racoare. Claudiu a vorbit cam incet. Atelierul nu trebuia sa depaseasca 1 ora si jumatate, peste acest interval, atentia mea o ia razna. Am avut senzatia ca am lipsit la alte 10 cursuri pe aceeasi tema, in sensul ca s-au folosit notiuni de care nu am mai auzit; prezentarea lor a fost pe masura, m-am pierdut... In orice caz, m-a impresionat Lightroom si as mai veni la astfel de evenimente.

07 Sep 2011, ora 7:35
comentariu scris de Daniela Borcea

S-a ales o ora la indemana tuturor. Sala a fost aleasa corect, s-a auzit si vazut excelent. Doua ore este potrivit pentru a raspunde la intrebarile din atelier. Dl.Gilmeanu a explicat clar, organizat si a acoperit tema programului. Mi-ar fi placut sa se insiste mai mult pe editare BW. Pe viitor, o tema cu Adobe-Photoshop ar fi binevenita. Multumesc

07 Sep 2011, ora 9:13
comentariu scris de Ivanuta George

In primul rand vreau sa multumesc celor care se ocupa de astfel de organizari unde am sa particip cu mare placere si interes. Legat de curs, ora ok, dupa mine timpul alocat cam scurt. Claudiu mi s-a parut emotionat cumva, probabil de aceea vorbea incet si ataca mai multe subiecte in acelasi timp, unele ramase neterminate, dar concluzia finala este ca am invatat mult mai multe lucruri despre Lightroom, decat stiam eu. Astept cu nerabdare si urmatoarele evenimente. Multumesc Andrei. Multumesc Claudiu.

07 Sep 2011, ora 10:42
comentariu scris de Florin Pojoga

Feedbackul meu este OK! Felicitari celor care au facut ca acest atelier sa devina realitate. Timpul alocat a fost suficient. Cine mai stia ceva din Lightroom a putut sa isi mareasca orizontul cunoasterii. Claudiu a fost OK - acest atelier nu a fost o prezentare MLM in care sa interactionam unii cu altii si sa batem din palme !! - ci doar o prezentare. Din punctul meu de vedere sala a fost bine aleasa (fiind politehnist sunt obisnuit cu peisajul). Daca se doreste sa fie ales un loc mai racoros si cu o acustica mai buna, recomand sala CD016 tot din cadrul IMST-ului (daca se poate). Multumesc Andrei, Claudiu si celor implicati in realizarea acestui atelier.

07 Sep 2011, ora 11:01
comentariu scris de Adrian Marius Baicea

Eu as fi preferat daca se putea organiza in weekend sau macar vineri... Nu am venit tocmai pentru ca nu aveam cum sa ajung in timp util din Baneasa si termin la ora 18.00.

07 Sep 2011, ora 11:04
comentariu scris de Andreea-Maria

Ora 19 a fost ok la fel si sala.Claudiu a acoperit foarte bine tema programului. Explicatiile au fost clare si exemplele relevante. Cursul ar fi trebuit sa fie impartit totusi pe 2 zile pentru ca informatiile au fost destul de multe. Oricum am invatat multe lucruri interesante si asteptam si un curs legat de Photoshop. Multumim!

07 Sep 2011, ora 11:38
comentariu scris de Cristian Ghior

Se poate pune pe site o prezentare ceva cu detalii tehnice despre ceea ce s-a discutat la atelier pentru cei care nu au putut sa vina? Multumesc.

07 Sep 2011, ora 19:03
comentariu scris de vic vic

frumos, cand o sa mai fie?

07 Sep 2011, ora 20:54
comentariu scris de Florin Stoica

Cred ca ora 7 este convenabila tuturor. Sala aleasa a fost buna, s-a vazut si s-a auzit bine, dar a fost putin cam cald.Chiar daca programul nu imi este tocmai familiar, prezentarea lui Claudiu mi-a produs o impresie placuta.Pe viitor o serie de sesiuni pentru Lightroom sau Photoshop ar fi binevenite chiar contra unui cost modic, dupa parerea mea. Felicitari Andrei, felicitari Claudiu

07 Sep 2011, ora 21:52
comentariu scris de Titel Dragomir

Pacat ca a fost la mare concurenta cu meciul de pe Arena Nationala. Sper sa mai fie si altele.

07 Sep 2011, ora 22:53
comentariu scris de Claudiu Gîlmeanu

Vreau si eu sa va multumesc pentru rabdare si pentru impresiile trimise care, cu siguranta, ma vor ajuta sa imbunatatesc prezentarile viitoare. A fost o ocazie unica pentru mine si vreau si eu sa-i multumesc lui Andrei pentru idee si oportunitate.

08 Sep 2011, ora 10:41
comentariu scris de Dan Pop

Multe multumiri organizatorilor. Ora, sala, conditiile, prezentarea au fost OK. O pauza de 5-10 minute intre cele doua parti ale prezentarii, pentru dezmortirea oaselor, ar fi fost mai mult decit binevenita. Si mai bine ar fi fost daca s-ar fi organizat doua prezentari separate, una dedicata organizarii imaginilor, cealalta prelucrarii lor. Claudiu ar fi avut timp sa explice lucrurile pe indelete si n-ar mai fi lasat impresia ca se afla intr-o permanenta cursa contra cronometru.

08 Sep 2011, ora 13:35
comentariu scris de Kiprian George

Totul a fost excelent ora aleasa,sa vazut si auzit explicatii amanuntite, usor de inteles.As fi dorit ceva comentarii despre print si web, eventual daca s-ar putea filma si posta pe sitte.Iar o mica pauza ar fi necesara si binenteles o continuare despre Photoshop.Doresc sa aduc multumiri Dl Gilmeanu care desi acidentat la mana a sustinut prezentarea si Dl Andrei pentru organizare.Pe viitor doresc sa va ajut la transport si amplasarea boxelor.

08 Sep 2011, ora 14:10
comentariu scris de Mihaela Petre

Mie mi-a placut atelierul organizat si totodata mi-a placut si cum a explicat Claudiu.Ca si ora pot sa spun ca tot ce e in timpul saptaminii eu una ajung mai greu,acum am reusit pt ca am avut zi libera.Ca si explicatii a fost in regula insa e greu la o adica sa multumesti pe toti insa Claudiu a fost mai mereu atent cu noi cei din sala si ne intreba daca am inteles sau daca mai vrem sa stim ceva.Felicitari pentru o astfel de initiativa. Mihaela

08 Sep 2011, ora 14:15
comentariu scris de Berbecaru Razvan

Ora a fost convenabila (s-a putut observa prin prezenta numeroasa), sala potrivita (fiind absolvent de politehnica le cunosc foarte bine) si tema propusa acoperita foarte bine. Nefiind familiar cu acet soft prezentarea m-a convins sa-l folosesc. Multumesc "BMD" si Claudiu Gilmeanu.

09 Sep 2011, ora 0:09
comentariu scris de Viorel Ion

Multumesc atat organizatorilor cat si lui Claudiu pentru informatiile oferite!!! Sper ca aceasta prezentare sa fie urmata si de altele legate tot de procesare LR, PS.

09 Sep 2011, ora 12:49
comentariu scris de Sasu Codrut

Mi-a placut atelierul. Eu mai lucrez cu Lightroom dar din prezetarea facuta de Claudiu am invatat lucruri noi. Si ora a fost bine aleasa. Asteptam cu interes un atelier de Photoshop:). Multe multumiri organizatorilor.

Adauga un comentariu

Cautare