Dragobetele saruta fetele - 2013

Dragobetele saruta fetele - 2013

Galerii inscrise


Detalii

Concurs si expozitie de fotografie

 

Vernisajul expozitiei: duminica 24 februarie ora 12.00 la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", sala Gheorghe Focsa.

Curatorul expozitiei: Mirela Momanu, coordonatorul de expozitii al Asociatiei Bucurestiul meu drag

Asociatia Bucurestiul meu drag va invita sa participati la concursul de fotografie “Dragobetele saruta fetele”. Primele cele mai bune 3 fotografii vor fi premiate iar cele mai bune 50 de fotografii inscrise in concurs vor fi expuse in expozitia “Dragobetele saruta fetele”.

Castigatorii:

Adrian Petrisor - Locul 1

Mihaela Motaianu - Locul 2

Mihai Ungureanu - Locul 3

Denumita si „Cap de primavara”, „Sant Ion de primavara” sau „logodnicul pasarilor”,Dragobetele aduce bucurie si apropiere, zambete si buna dispozitie. Este o sarbatoare a dragostei, momentul cand natura se trezeste, iar oamenii intra in rezonanta cu ea.

TOP 50

Juriul a ales cele 50 de fotografii pentru expozitie, notarea s-a facut fara sa se cunoasca numele fotografului, cei trei castigatori vot fi anuntati la vernisaj, ordinea fotografiilor din afis este aleatoare. Adrian Petrisor . Adriana Lungu . Alexandru Corneanu . Alina Corcoz . Alunita Munteanu . Andra Enache . Andreea Chiru . Andreea Fazacas . Andrei Costea . Antonio Cioarek . Aurel Rapa . Bogdan A-Popei . Bogdan Bousca . Burlacu Dan . Corneliu Petrescu . Corneliu Tanasa . Cristian Botea . Cristian Bucur . Cristian Petrache . Cristina Tripon . Dan Balan . Dan Mirica . Elena Preotu . Elisei Noata . Florin Muraru . George Dragoi . Gina Buliga . Iulia Iacoban . Ileana Buruianu . Iliuta Florin Alin . Irinel Cirlanaru . Iulia Antocica . Julia Kretsch . Laura Cosor . Mihaela Motaianu . Mihai Ungureanu . Mugur Barbosu . Nicu Buculei . Nina Mihaila . Sorina Tache . Teodora Teican . Vali Dima

 

 

Asociatia Bucurestiul meu drag impreuna cu Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", Hotelul InterContinentalsi Canon va invita la povestea fotografica "Dragobetele saruta fetele", dorind a va darui un zambet, o clipa de relaxare si multa bucurie in suflet.

Despre concurs

  • participarea la concurs este gratuita
  • puteti inscrie in concurs maxim 3 fotografii
  • fotografiile trebuie sa le trimiteti la adresa [email protected]
  • fotografiile trebuie sa fie cu indragostiti sau gesturi frumoase surprinse in parcuri sau pe strazi, puteti participa cu imagini cu ce va inspira titlul concursului.
  • fiind o expozitie tematica, ne rezervam dreptul de a refuza imagini ce nu se incadreaza cu tema concursului
  • fotografiile trebuie sa fie alb/negru, color sau sepia
  • nu se accepta colaje, rame, semnaturi sau orice fel de watermark
  • pot fi trimise doar imagini facute de participanti, dreptul de copyright fiind al acestora, organizatorii putand folosi fotografiile inscrise in concurs pentru promovarea concursului si expozitiei (articole, prezentari, postari pe internet, materiale tiparite etc).
  • responsabilitatea pentru fotografiile trimise (drepturi de autor, acceptul persoanelor din fotografie de a fi fotografiate si expuse etc) este in sarcina participantilor

 

Juriul Concursului

  • Mirela Momanu, Coordonator expozitii Asociatia Bucurestiul meu drag
  • Andreea Nanciu, muzeograf Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti”
  • Mircea Radu, om de cultura si de televiziune

 

Premiile Concursului sunt acordate de Hotelul InterContinental:

  • Premiul 1: 1 noapte de weekend cazare intr-un Junior Suite, pentru 2 persoane, cu mic dejun, acces la HealthClub si Club Lounge
  • Premiul 2: Seara romantica in doi la Restaurantul Modigliani, in valoare de 100 Euro
  • Premiul 3: Sunday Brunch pentru doua persoane in Restaurantul Modigliani. Sunday Brunch este o masa de duminica, relaxata, impreuna cu familia si prietenii, care desfasoara intre orele 12.00 - 16.00, la Restaurantul Modigliani - pasta e carne, aflat la parterul Hotelului InterContinental. Va invitam sa va bucurati de un bufet imbelsugat, cu preparate din bucataria italiana si mediteraneana, pregatit de bucatarul sef Alfonso Salvaggio.
  • Premiile sunt valabile in anul 2013, sunt netransmisibile si nu se pot schimba in bani sau obiecte.

 

Despre expozitie:

  • denumire: “Dragobetele saruta fetele”
  • curatorul expozitiei: Mirela Momanu, Coordonatorul de expozitii al Asociatiei Bucurestiul meu drag
  • loc de desfasurare: Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", sala Dimitrie Focsa
  • perioada 24 februarie – 10 martie 2013
  • vernisajul 24 februarie ora 12.00
  • primele 50 de fotografii alese de juriu vor fi expuse in expozitie in format 50x70 cm
  • taxa de participare la expozitie 50 LEI de fiecare fotografie expusa.
  • participarea la expozitie nu este obligatorie, taxa va fi platita numai de ce cei care expun.
  • participantii pot expune 1-3 fotografii, daca se regasesc intre primele 50 alese de juriu.
  • in cazul in care participantii ale caror fotografii au fost selectate nu vor sa expuna se trece la urmatoarele fotografii in ordinea stabilita de juriu.
  • dupa incheierea expozitiei, fotografiile vor fi recuperate de fiecare expozant in parte

 

Canon – culoarea dragostei, rosu de la Canon se potriveste foarte bine de Dragobete si Sfantul Valentin.

Fotografiile expozitiei vor fi tiparite cu Canon imagePROGRAF iPF6450 pe hartie foto Canon. http://www.usa.canon.com/cusa/professional/products/printers/large_format_printers/graphic_arts_and_photo_printers/imageprograf_ipf6450

 

Termene:

  • 24 ianuarie lansarea concursului
  • 3 februarie – data limita trimitere fotografii pentru concurs
  • 10 februarie anuntarea celor 50 de fotografii participante la expozitie
  • 24 februarie vernisajul expozitiei si anuntarea castigatorilor
  • 24 martie ultima zi de expozitie

 

Organizatori:

Asociatia Bucurestiul meu drag– memoria vizuala a orasului www.orasul.ro

Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care într-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Prin excursii, expozitii si revista Bucurestiul meu drag promovam cunoasterea orasului, asa cum este el, cu bune si cu rele.

 

Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti” http://www.muzeul-satului.ro/

Infiintat in 1936 in Parcul Herastrau este unul din primele muzee etnografice in aer liber din Romania si din lume. Muzeul atrage an de an mii de bucuresteni si de turisti atat prin patrimoniu cat si prin evenimentele care au loc aici.

 

Hotelul InterContinental Bucurestieste un simbol de 5* al orasului http://www.intercontinental.com/

Renumit atat pentru calitatea serviciilor, cat si pentru spectaculozitatea si unicitatea privelistilor citadine de la inaltime. Toate cele 257 de camere si apartamente sunt elegant mobilate, ofera acces la internet wireless si prin cablu si au balcoane cu vedere asupra orasului.

Health Club Etaj 22 include o sala de fitness, piscina acoperita, sauna, masaj si terasa, fiind clubul de sanatate aflat la cea mai mare inaltime din oras. Club InterContinental Lounge, aflat la etajul 21, este un spatiu modern care imbina relaxarea cu serviciile de restaurant si posibilitatea de a intilni partenerii de afaceri intr-un cadru privat.

Restaurantul Modigliani - pasta e carne este recunoscut de clienti ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italian din oras. De luni pina simbata inclusiv, incepind cu ora 18.00, aici veti avea experienta unei cine cu o autentica savoare italiana in atmosfera eleganta data de reproducerile dupa picturile celebrului artist Amedeo Modigliani. Pastele italiene preparate in casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege si una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Alfonso Salvaggio. Cei îndragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc la celebra vita argentiniana. Rezervari la 0730 644 806, Bogdan Cojocaru, Manager Restaurant.

 

Canonhttp://www.canon.ro/

Canon este liderul mondial in produse de imagistica si solutii digitale pentru acasa si pentru birou.

 

 

 

 

Haideti sa facem o expozitie frumoasa care sa reprezinte o mandrie pentru noi,

Andrei Bîrsan

Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag

0743.076.255 



Fotografii


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare