Maraton fotografic

Fotogenica www.fotogenica.ro

In perioada 3-5 iunie 2011 se va organiza, la Poiana Brasov, a -II-a editie a evenimentului Fotogenica, un maraton fotografic unde timp de 3 zile participantii vor “respira” numai fotografie.

Succesul primei editii, Fotogenica 2009, a incurajat firma Digital Photo Impact sa organizeze si in acest an Conferinta pasionatilor de fotografie.

Editia din 2009 s-a concretizat printr-un flux de informatii intre participanti si lectori, inchegarea de prietenii si a unor grupuri de discutii si colaborare intre fotografii participanti precum si utilizarea si testarea unor echipamente care pentru multi sunt prohibite in practica de zi cu zi.

Fotogenica este un eveniment cu acoperire nationala care reuneste in acelasi timp si loc expertiza, talentele si ingeniozitatea persoanelor pasionate de fotografie si unde participantii vor intalni unii dintre cei mai cunoscuti fotografi ai momentului, buni speakeri cu experienta didactica si de business.

Audienta, formata din fotografi amatori (care activeaza in diferite domenii ca IT, media, advertising, medicina si legal) si fotografi profesionisti, va afla in cadrul conferintelor si workshop-urilor despre cele mai recente tendinte ale domeniului si va putea sa testeze cele mai noi produse.

Lectorii prezenti la Fotogenica 2011 sunt: Anca Cernoschi, Dinu Lazar, Mihai Moiceanu, Dan Baltat, Marcel Eremia, Dan Besliu, Mihai Musceleanu, Dan Comaniciu si Andrei Butumanu.

Workshopurile programate sunt:
Farmecul departarilor si Analiza de portofoliu – Lector Dinu Lazar
Fotografie outdoor: peisaj, macro, portret – Lector Mihai Moiceanu.
Estetica nudului – Lector Anca Cernoschi
Nunta in imagini neconventionale - Lector Dan Besliu
Fotografia nocturna – Lector Dan Baltat
Fotografia de beauty si make-up – Lector Dan Comaniciu
Elemente de redare a miscarii in fotografia digitala – Lector Mihai Musceleanu

Temele abordate in cadrul prezentarilor in plen vor avea subiecte diferite ca: Fotografia 3D, prelucrarea imaginilor pentru print, formatul mediu digital si altele.

Organizatorii doresc ca acest proiect sa devina o traditie in domeniul foto si un eveniment de referinta deaorece

Fotogenica este locul unde pasiunea intalneste profesionalismul.

Taxa de participare 125 euro.
Locuri limitate!

www.fotogenica.ro

Comentarii (1)

26 Aug 2011, ora 19:16
comentariu scris de calori

Unde as putea vedea niste fotografii realizate la aceasta conferinta?

Adauga un comentariu

Cautare